Over SingleTrips

SingleTrips is een volledig unieke manier van reizen. In een veranderende wereld waar de reissector zich sterk blijft richten op het traditionele gezin, durven wij anders te zijn.

Neem contact op

Comfort, eigen invulling en leuke vibes

Bij SingleTrips reizen singles en soloreizigers in stijl want we gaan voor een maximaal reiscomfort. Zo verblijven we steevast in luxueuze, moderne accommodaties. Bij ons ook geen volgepropt dagprogramma, wel een gevarieerd aanbod aan activiteiten en topexcursies waarbij er ruimte is voor keuze en persoonlijke invulling. Alles bovendien met ons eigen vervoer wat zorgt voor een fijne roadtrip vibe.

Soloreizigers

Wij spelen in op de toenemende vraag van diegenen waarvoor er slechts een beperkt aanbod bestaat. Daarom organiseren wij een gevarieerde en ontspannende groepsreis voor soloreizigers.

Puur vakantiegevoel in Kreta

In september 2019 gaan we met SingleTrips naar Kreta. Hier gaan we volop voor een unieke vakantiebeleving waarbij nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten creëren centraal staat. Onze basis voor elke reis: Fun, Relax & Discover.

Klik hieronder door en ontdek onze groepsreis naar Kreta,
van 16 tot 23 september 2019.

FUN

Reizen… dat moet volgens ons vooral plezant zijn! We kiezen daarom voor een programma met een gevarieerd aanbod aan activiteiten, en ook voor leuke en gezellige avonden waarop vriendschappen ontstaan en herinneringen worden gemaakt.

Door de roadtrip vibe die we creeëren maken we op een spannende, plezierige en aangename manier kennis met het eiland.

RELAX

Reizen… dat is voor sommigen hun limieten opzoeken. Fietsen, kajakken, rotsklimmen… Al behoren meer actieve bezigheden zeker tot een geslaagde reis, vakantie is ook vooral relaxen.

Genieten van de natuur, het eten en het strand. We voorzien daarom de mogelijkheden om actief te zijn, maar bieden evenveel tijd om uitvoerig te relaxen.

DISCOVER

Reizen… dat is ook ontdekken. Het ontdekken van een nieuwe cultuur, een nieuwe keuken, nieuwe landschappen, nieuwe steden, nieuwe vrienden. En soms ook  jezelf.

Dit komt bij ons allemaal aan bod op een leuke en unieke manier. Wij laten je graag op een luchtige wijze kennismaken met de verborgen plekjes van de bestemming.