Elk weekend een beetje op reis me Singles.be

Verrassende activiteiten voor singles

Begin een nieuw leven, met totaal andere weekends vol verrassende uitstappen. Singles.be organiseert al 26 jaar originele activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Elke weekend kan je kiezen uit zeer diverse uitstappen. Zo krijg je als single de kans om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je dingen doet die je leuk vindt.

Een nieuw sociaal netwerk

Zin om eens andere mensen te leren kennen, dan je drukbezette vriendenkring? Bij Singles leer je onmiddellijk nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses. Je komt ze tegen op activiteiten die perfect bij jou en bij hen passen. Zo krijg je er snel een nieuw sociaal netwerk bij, met allemaal gelijkgestemden.

Garantie op leuk gezelschap

Vul je weekends in met een toffe bende en wees zeker dat wat je plant ook doorgaat. Singles heeft heel veel leden. Je ontmoet ze op een zeer spontane manier, via de activiteiten. Het enige wat je moet doen is uit je kot komen.

Keuze in overvloed

Elk weekend 5 activiteiten over heel Vlaanderen en binnen verschillende thema’s. Wedden dat je vindt wat je zoekt? Elk weekend staan er sportieve, culturele, avontuurlijke en gastronomische activiteiten op het programma. En dit verspreid over heel Vlaanderen. Je kiest enkel wat je interesseert. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen op zoek naar de perfecte activiteit om te starten zodat je je meteen als een vis in het water voelt!

Bekijk hier het aanbod

 

 

Echte ontmoetingen in real life

Beu om op een geforceerde manier andere vrijgezellen te ontmoeten? Bij Singles kom je ‘toevallig’ iemand tegen. Op de activiteiten van Singles is de sfeer ongedwongen. Er wordt niets van je verwacht. Je hebt tijd genoeg om af te tasten. Net zoals in het echte leven, waarin je toevallig de ware tegen het lijf loopt. Niks virtueels maar een natuurlijke ontmoeting in real life.