Comfort, eigen invulling en leuke vibes

Bij SingleTrips reizen singles in stijl want we gaan voor een maximaal reiscomfort. Zo verblijven we steevast in kwalitatieve, moderne accommodaties. Waar het kan, kiezen we voor kleinschalige en authentieke hotels.

Bij ons ook geen volgepropt dagprogramma, wel een gevarieerd aanbod aan activiteiten en top excursies waarbij er ruimte is voor keuze en persoonlijke invulling. Alles bovendien met ons eigen vervoer wat zorgt voor een fijne roadtrip vibe.

Single kamers

Wij spelen in op de toenemende vraag naar authentieke en lokale ervaringen, maar zonder het comfort van de gasten uit het oog te verliezen. Daarom bieden wij standaard single kamers aan, zodat iedereen ook kan genieten van voldoende privacy.

Voor wie?

Onze reizigers bestaan voornamelijk uit alleenstaande of alleenreizende veertigers, vijftigers en jonge zestigers.

Met SingleTrips gaan we innoveren in de reiswereld van vandaag en tegelijkertijd bijdragen aan een maatschappij die vraagt om meer differentiatie en maatwerk.

 

Wij bieden geen massareizen aan, maar reizen met liefde en vakkundigheid ontworpen om de beste reisbeleving te kunnen garanderen.

 

Met SingleTrips leer je een bestemming op een andere, authentieke manier kennen met focus op het ontdekken van de lokale cultuur en het ontmoeten van de lokale bevolking. Daarnaast geniet je van lekker eten, de natuur en een leuke groep, gelijkgestemde reizigers.

Kortom: fun, relax & discover.

Daarom SingleTrips!

SingleTrips, het nieuwste merk van de gevestigde reisorganisatie UniTrips, is het resultaat van enkele jonge ondernemers die de handen in elkaar slaan.

Samen hebben we een grote ervaring in de reissector opgebouwd, elk met onze eigen expertise. We delen dezelfde passie en visie en streven naar het veranderen van de reismarkt, zodat iedereen een reis op zijn of haar maat kan vinden.

Thomas

De bezieler van SingleTrips is een ware Griekenland kenner met een master in Toerisme en een ervaren reisbegeleider. Hij woonde een tijd op Kreta en in Spanje. Met SingleTrips hoopt hij het verschil te kunnen maken voor mensen die minder aanbod hebben in de klassieke reissector. Organiseert Thomas een reis, dan heeft de bestemming geen geheimen voor hem en stippelt hij ze uit tot in de puntjes. Je zal gegarandeerd heel wat wijzer worden wanneer hij jou rondleidt op een van de verschillende SingleTrips groepsreizen.

Naomi

Als digitaal marketer en globe trotter is SingleTrips perfect om twee passies te combineren. Ook Naomi heeft zowel in Griekenland, als Spanje haar tijd doorgebracht, waar ze ervaring heeft opgedaan als reisleiding. Er is geen bestemming die ze niet wil ontdekken en dus is SingleTrips perfect om zelf meer te ontdekken en ondertussen anderen een optimale vakantie te bieden waar zorgeloos reizen centraal staat.
Als verantwoordelijke voor de marketing is ze ook steeds bezig met de communicatie op punt te zetten.

Sjobbe

De stichter van UniTrips BVBA en ondersteuner van SingleTrips is regelmatig te vinden in Zuid-Oost Azië waar hij reizen op maat organiseert voor individuen en groepen. Hij is een ware kenner van deze regio. Ook Tenerife heeft geen geheimen voor Sjobbe! Daarbuiten gaat hij vaak op ontdekking om een nieuw land en een nieuwe cultuur te ontdekken, om daar dan een gepaste reis aan te kunnen koppelen voor personen die op zoek zijn naar die unieke vakantie. Hij gelooft sterk in SingleTrips als uniek reisconcept voor soloreizigers en zet daarom zijn schouders onder dit nieuwe merk.

Onze partners