Tenerife, Spanje

Van 22 tot 29 oktober gaan we opnieuw met een kleine groep van maximum 9 personen naar het subtropische Tenerife. Waar 90% van de toeristen op Tenerife steevast verblijft in een resort aan de zuid-west kust, ontdekken wij het onontgonnen noorden en verrassende binnenland.

Bekijk snel het volledige programma!

Kreta, Griekenland

In september 2020 staat er opnieuw een prachtige reis naar Kreta op het programma. Geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als ook de lokale gewoontes en bevolking leert kennen samen met onze Griekenland expert Thomas. Ga mee op deze vakantie en je zal verliefd worden op pracht en praal dat dit eiland heeft te bieden. 

Rhodos, Griekenland

In juni 2021 staat de SingleTrips groepsreis naar Rhodos op het programma. Acht dagen genieten van de prachtige Griekse cultuur op het zonnigste eiland van Griekenland. Maar vergis u niet, dit is geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als de heerlijke lokale keuken leert kennen samen met onze Griekenland expert Thomas.