Tenerife, Spanje

Van 30 september tot en met 7 oktober gaan we met een kleine groep enthousiaste reizigers naar het subtropische Tenerife. Waar 90% van de toeristen op Tenerife steevast verblijft in een resort aan de zuid-west kust, ontdekken wij het onontgonnen noorden en verrassende binnenland.

Rhodos, Griekenland

Van 9 tot en met 16 september 2021 staat de SingleTrips groepsreis naar Rhodos op het programma. Acht dagen genieten van de prachtige Griekse cultuur op het zonnigste eiland van Griekenland. Maar vergis u niet, dit is geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als de heerlijke lokale keuken leert kennen samen met onze Griekenland kenner Thomas.

Kreta, Griekenland

In 2022 staat er opnieuw een prachtige reis naar Kreta op het programma. Geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als ook de lokale gewoontes en bevolking leert kennen samen met onze Griekenland expert Thomas. Ga mee op deze vakantie en je zal verliefd worden op dit wondermooie en gastvrije eiland.