Tenerife, Spanje  –  8-daagse semi-rondreis [PAASVAKANTIE]

In de paasvakantie van 8 tot en met 15 april gaan we met een groep enthousiaste reizigers naar het subtropische Tenerife. Waar 90% van de toeristen op Tenerife steevast verblijft in een resort aan de zuid-west kust, ontdekken wij het onontgonnen noorden en verrassende binnenland.

Rhodos, Griekenland  –  8-daagse semi-rondreis

Van 7 tot en met 14 juni 2022 staat de SingleTrips groepsreis naar Rhodos op het programma. Acht dagen genieten van de prachtige Griekse cultuur op het zonnigste eiland van Griekenland. Maar vergis je niet, dit is geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als de heerlijke lokale keuken leert kennen.

Kreta, Griekenland  –  8-daagse semi-rondreis

Van 11 tot en met 18 juni 2022 staat er opnieuw een prachtige reis naar Kreta op het programma. Geen typische zon, zee, strand vakantie, maar één waar je zowel de cultuur, de natuur als ook de lokale gewoontes en bevolking leert kennen. Ga mee op deze vakantie en je zal verliefd worden op dit wondermooie en gastvrije eiland. 

Rondreis Griekenland  –  13-daagse rondreis

Van 27 augustus tot 8 september 2022 maken we een ware rondreis door Griekenland. We ontdekken havenstadje Volos en het mythische schiereiland Pelion, het UNESCO gebied van Meteora en het pittoreske en groene Mamma-Mia eiland Skopelos. Op deze vakantie combineren we werelderfgoed, sfeervolle dorpen en idyllische natuur.