Kreta: 16 – 25 mei 2024

Tijdens deze 10-daagse rondreis door Kreta verblijven we zowel in het bergachtige en groene binnenland als aan de kust nabij het prachtige oude stadje Rethymno.
Met ons eigen vervoer gaan we er dagelijks op uit om schattige dorpjes, watervallen, kloosters, imposante kloven, weidse uitzichten en exotische stranden te ontdekken. We leren ook over de plaatselijke gebruiken, fauna en flora en smullen rijkelijk van de pure Kretenzische keuken. Steeds in het gezelschap van een Vlaamse en een lokale begeleider.

Bekijk deze reis

Lesbos: 06 – 16 september 2024

Tijdens deze 11-daagse reis naar het gemoedelijke Lesbos verblijven we een week aan de prachtige westkust en de laatste paar dagen in het hoofdstadje Mytilini. Dit eiland is de geboorteplaats van de ouzo, dat moeten we geproefd hebben! Maar het eiland heeft met haar uitgestrekte olijfgaarden, imposante kastelen, pure Griekse keuken, pittoreske dorpjes, eeuwenoude monumenten en bekende versteende woud nog zoveel meer voor ons in petto.

Bekijk deze reis

Tenerife: 12 – 22 oktober 2024

Tijdens deze 11-daagse groepsreis naar Tenerife verblijven we eerst in het diverse en groene noorden van Tenerife, waar we onder andere adembenemende wandelingen maken door de subtropische natuur, échte Canarische dorpjes opzoeken en een spectaculaire zonsondergang aanschouwen vanop de Teide. Daarna genieten we ten volle van het warme zuiden van Tenerife: zwembad, strand en uitstapjes naar onder andere Playa San Juan, een Finca Ecologica met lokale wijnboer en dolfijnen spotten vanop een catamaran.

Bekijk deze reis

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

7 + 13 =