Kreta: 16 – 25 mei 2024

Tijdens deze 10-daagse rondreis door Kreta verblijven we zowel in het bergachtige en groene binnenland als aan de kust nabij het prachtige oude stadje Rethymno.
Met ons eigen vervoer gaan we er dagelijks op uit om schattige dorpjes, watervallen, kloosters, imposante kloven, weidse uitzichten en exotische stranden te ontdekken. We leren ook over de plaatselijke gebruiken, fauna en flora en smullen rijkelijk van de pure Kretenzische keuken. Steeds in het gezelschap van een Vlaamse en een lokale begeleider.

Bekijk deze reis

Lesbos: 06 – 16 september 2024

Tijdens deze 11-daagse reis naar het gemoedelijke Lesbos verblijven we een week aan de prachtige westkust en de laatste paar dagen in het hoofdstadje Mytilini. Dit eiland is de geboorteplaats van de ouzo, dat moeten we geproefd hebben! Maar het eiland heeft met haar uitgestrekte olijfgaarden, imposante kastelen, pure Griekse keuken, pittoreske dorpjes, eeuwenoude monumenten en bekende versteende woud nog zoveel meer voor ons in petto.

Bekijk deze reis

Tenerife & La Gomera: 12 – 22 oktober 2024

Tijdens deze 11-daagse reis ontdekken we niet één maar twee eilanden! We beginnen in het op één na kleinste Canarische eiland La Gomera, dat met zijn subtropische wouden erg exotisch aandoet. Daarna ontdekken we het kleurrijke Tenerife ten volle, we verblijven zowel in het weelderige groene en diverse noorden als in het warme, toeristische zuiden van het eiland.

Bekijk deze reis

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je wordt als eerste op de hoogte gebracht over ons aanbod.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid